Vi är Småland Express Service här i Växjö. Vi har sedan 2009 hjälpt våra kunder med allt inom städning och målning, specialist om Hemstädning och Flyttstädning. Vår ambition är att alltid leverera kvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser. För oss kommer kundens behov i första hand. Vi tror på att viljan att ge bra service uppstår i en sund arbetsmiljö och arbetsrelation, något som uppstår tidigt i våra anställningar. Småland Städ Express, har stor erfarenhet i Hemtjänst, Flyttstädning, Fönsterputsning, Kontorstädning för mer än 9 år sedan i regionen. Företaget som sysslar med olika slags av städning i Växjö. Hos oss får ni alltid garanti på arbeten utförda av vår specialistutbildade personal.

Vi arbetar med miljö produkter som garanterar renlighet och bättre livskvalitet. Vi är specialister på all slags städning och vi erbjuder komplett service till våra kunderna. Vi är minutiösa, noggranna i vårt arbete och vårt motto är nöjda kunder.

Några av våra nuvarande kunder i regionen är:

Ramkvillabuss, Kalvsvik Fastighet, C.A. Fastighet, Teleborgbostäder, Salong Gränlös, Sturbo AB, Famera AB, Linné Universitetet, Hyab AB, Easy Livin' Hotel mm....


Vi arbetar med miljö produkter som garanterar renlighet och bättre livskvalitet