Småland Express Service, jobba bara med Miljö produkter som garantera renlighet och bättre livskvalitet

AMWAY HOME-sortimentet för profetionell rengöringsmedel för alla ytor och ger en högprestanda städning och använder BIOQUEST FORMULA ™. Dessa exklusiva blandningar av formler innehåller ingredienser av naturligt ursprung som förutom att ge en utmärkt städning också respekterar miljön.


Vi respekterar naturen för en effektivare rengöring.


AMWAY HOME produkter är resultatet av alla våra års erfarenhet och vetenskaplig kunskap i utvecklingen av ett nytt varumärke av högpresterande rengöringsprodukter som hjälper till att upprätthålla ett hälsosammare hem för dig och din familj och respekterar miljön

Med en lång tradition av resultat och styrka står våra produkter inför de svåraste utmaningarna för hushållsrengöring. Inget annat företag har ett rykte som vårt för konsekventa och pålitliga resultat. Som sådan använder AMWAY HOME produkter alla våra års erfarenhet och vetenskaplig kunskap i utvecklingen av ett nytt varumärke av högpresterande rengöringsmedel som hjälper till att upprätthålla ett hälsosammare hem för dig och din familj och respekt för miljön


BIOQUEST FORMULA ™

Det som står ut för AMWAY HOMEs produkter av resten är BIOQUEST FORMULA; Det är vårt huvudsakliga differentialargument. Produkter med BIOQUEST FORMULA använder högaktiva ingredienser från naturen för att erbjuda exceptionella rengöringsresultat utan att skada miljön. De ger kraftfulla rengöringsresultat och är koncentrerade, biologiskt nedbrytbara och testade av hudläkare. *

BIODEGRADABLE: En produkt som kallas biologiskt nedbrytbar måste kunna sönderföras naturligt, det vill säga utan att förorena. Formlerna för AMWAY HOME ™ -produkterna är helt biologiskt nedbrytbara.

CONCENTRATE: AMWAY HOME koncentrerade formler ger resultat och innehåller en hög andel aktiva ingredienser i stället för fyllningar eller vatten, eftersom vi alltid var för att maximera kundens investering.

TESTAD AV DERMATOLOGISTER: AMWAY HOME produktformler testades av en hudläkare för att säkerställa att de är säkra, att de inte skadar huden och att de inte orsakar allergier eller andra irritationer. Med SA8 ™ Baby Tvättmedel har vi gått ett steg längre, och tack vare de utförda pediatriska testerna kan vi säkerställa smidigheten av formeln även med den minsta hudens.


Ackreditering

I mer än 50 år har vi erbjudit produkter som samtidigt är miljöansvariga. Det är garanterat att vårt nya sortiment av produkter är säkert när de används som angivna och ekologiska, samtidigt som de erbjuder hög prestanda och vi har med oberoende certifieringar som intygar det

Stadgan A.I.S.E. för hållbar rengöring: A.I.S.E. (Internationella föreningen för tvål, tvättmedel och underhållsprodukter) är industrins officiella europeiska röst. A.I.S.E. certifierat att våra produkter uppfyller sina miljömässiga, sociala och ekonomiska standarder. Som officiell europeisk röst i hemvårdssektorn är ditt godkännande ett fantastiskt erkännande av vårt hårda arbete för att producera högpresterande rengöringsprodukter med en positiv effekt för planeten.

Säkrare val: Dessutom går vi med i programmet Safer Choice från EPA (Environmental Protection Agency) i USA. UU. Det innebär att vi även kan visa Safer Choice-logotypen på produkter som är mer respektfulla för miljö och hälsa.

Erkännandet av EPA (United States Environmental Protection Agency) och det säkrare valet (Säkrare Choice) innebär inte att en rekommendation av produkten av dessa byråer. Safer Choice-märkningen indikerar att produktens formel, som presenteras av Amway till EPA, innehåller ingredienser med mer positiva egenskaper för miljön och för människors hälsa än konventionella produkter av samma natur. EPA och Safer Choice litar fullt ut på Amways integritet och god tro med avseende på information om produktsammansättning, ingredienser och attribut. EPA och Safeer Choice har inte identifierats oberoende av varandra - det vill säga genom kemisk analys - de ingredienser som utgör produktens formel, inte heller har de utvärderat Amways påstående som inte är relaterade till ingredienserna. EPA och säkrare val ger endast sin bedömning med hänsyn till miljömässiga och mänskliga hälsokarakteristika, enligt vad som anges i Safer Choice Regulations och baseras på aktuell tillgänglig vetenskaplig information och kunskap.